Timvikarie dagtid vardagar till pojke i Huddinge

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

En 14-årig pojke söker ny personlig assistent för att hjälpa honom i vardagen. Hans funktionsnedsättning är en ovanlig form av kromosomförändring. Detta innebär bland annat att han är muskelsvag och inte kan sitta, gå eller prata själv. Han behöver stöd och hjälp med personlig omvårdnad, att kommunicera, aktivering och stimulering. Pojken har ett omfattande omvårdnadsbehov. 

Vi tror att du som söker är initiativrik och har en vilja att göra ett bra jobb med denna pojke. Du ska vara en positiv, social, driven och ansvarstagande person. Det är också viktigt att du är en trygg, lugn och stabil person som kan samarbeta med både pojkens familj, samt med andra personer som på ett eller annat sätt är del i hans liv.

Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent, och har vana av att arbeta i någon annans hem, men det viktigaste är förstås din personlighet. Vi ser även att det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i skolmiljö. Vi vill att du är rökfri.

För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse.

Arbetet utförs med pojken i skolan och i hemmet. Arbetstid dagtid vardagar kl 07.30-16.00, kvällar kl 16.00-21.00, helger kl 10.00-17.00.  Du måste ha möjlighet att jobba dagtid vardagar, men du får gärna ha möjlighet att jobba helger och kvällar också.

Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Individuell lönesättning. Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Vi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan