Aktiv kille i Solna söker ny assistent för arbete vissa helger kl 10-17.

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej! 
Jag heter Jacob och är en 23-årig kille som gillar när det händer mycket saker. Jag älskar att bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, spela instrument, träffa mina kompisar och mycket annat.
Mitt favoritlag är AIK eftersom jag bor i Solna! 
Är Du en person som gillar att hitta på saker och har mycket energi kanske DU skulle jobba som min personliga assistent?


Jag har lätt till skratt och  gillar att ha äventyr, jag låter inget stoppa mig!

Jag har inget tal men svarar på ja- och nejfrågor, så du som söker bör vara en lyhörd och uppmärksam person. 
Men det viktigaste av allt är att du har lätt till skratt, är social och gillar att hitta på saker att göra!  Du får gärna gilla att resa utomlands och i Sverige. 

Bambi söker nu en engagerad, initiativrik och energisk personlig assistent till Jacob. Du bör vara en utåtriktad, driven och social person med förmåga att ta eget ansvar.
Vi ser gärna att Du som söker har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. 

Arbetet utförs bland annat i Jacobs hem i Solna,  ute på aktiviteter och du kan få frågan att följa med på resor. Jacob behöver dubbelassistans och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet i assistansen.

Arbetet är förlagt på helger, kl 10-17 lördag och söndag. 1-2 helger i månaden efter önskemål och överenskommelse. Önskeschema för helgerna tillämpas. Vi ser gärna manliga sökanden.

Tillträde omgående, med lång inskolning/bredvidgång. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 

Tillträde augusti eller enligt överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan!
Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön, lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning.

Ansökan