Assistent sökes till ung kvinna i Blackeberg - Vikariat med möjlighet till förlängning

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej!

Jag är en ung kvinna med flerfunktionsnedsättning som gör att jag behöver assistans med allt i min vardag, dag som natt. Jag arbetar dagtid på en daglig verksamhet och när jag är ledig umgås jag bla med mina kompisar. Jag bor tillsammans med en kompis i Blackeberg. Jag gillar att ha sällskap, röra på mig, lyssna på musik, ta hand om mitt hem och göra utflykter.

Jag sitter i rullstol, använder många olika hjälpmedel och har inget tal, så jag kommunicerar mycket genom ansiktsuttryck och kroppsspråk. Jag behöver hjälp med att ta initiativ, att ta beslut, att få omvärlden förklarad för mig och hjälp med att vara delaktig utifrån de förutsättningar jag har, i allt jag ska göra.

Är du rätt person kommer du att älska arbetet som min assistent. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. Vi uppmuntrar dig som vill ta ansvar och som vill utvecklas att söka dig till oss. Du kommer att utmanas på sätt du kanske inte visste fanns. Det ställer stora krav på dig och din vilja att själv utvecklas i din roll som assistent och som människa när du arbetar inom Bambi.

Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av epilepsi, sondmatning och omvårdnad. Kvinnan är beviljad dubbelassistans och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet i assistansen.

Tjänsten:
Vikariat om 58% på ett fast rullande grundschema med möjlighet till förlängning.

Lön:
Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: KFO-Kommunal.Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Hur lång inskolning som behövs är helt upp till dig. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 
 
Tillträde:
Inskolningsstart omgående!
 
Välkommen med din ansökan!

Ansökan