70%-100% främst dagtid vardagar med hästintresserad 25-årig tjej

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.Vi söker en personlig assistent åt en glad och hästintresserad 25-årig tjej med bla. utvecklingsstörning och epilepsi. Hon bor växelvis i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) och hos föräldrarna på Kungsholmen.  Vi söker en pigg, påhittig och uppmärksam personlig assistent som kan vara med henne i den spännande processen att forma ett självständigt liv och skapa ett eget hem!

Arbetet innebär främst att följa med till Daglig Verksamhet och motivera och stötta tjejen att delta i aktiviteter och socialt umgänge på D.V.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!

Du måste vara en pålitlig, stabil och lyhörd person med en utpräglad ansvarskänsla och stort tålamod. Du måste ha förståelse för den personliga assistentens roll. Du får inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hästar då tjejen rider och familjen har en hund. Det ingår också att följa med på simträning i badhus. Eftersom tjejen går själv men behöver stöd vid ex epilepsianfall så är det en fördel om du är över 170 cm lång. 

Erfarenhet av  epilepsi  och Tecken som stöd (TAKK) är en merit.

Det är en flexibel tjänst som kan byggas upp efter önskemål om tjänstgöringsgrad. Du som söker bör kunna arbeta 70% vardagar dagtid på fast schema (samt sluta lite senare på kvällen jämna veckor.)  Tjänsten kan kompletteras med fler dagar eller nätter för en högre tjänstgöringsgrad. Ange gärna dina önskemål om tjänstgöringsgrad i ansökan.

Tillträde omgående. Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Individuell lönesättning. Fast månadslön. Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Bambi erbjuder inskolning, trygga anställningar, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan