Sara söker flera personliga assistenter i Hässelby

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Sara är en energisk 30-årig tjej som har en omfattande flerfunktionsnedsättning och bor i en rymlig lägenhet i Hässelby.  Sara behöver personlig assistans med allt i sin vardag, samt att ta initiativ och få stöd i beslutsfattande.

Sara går på Daglig Verksamhet i Hässelby måndag-fredag. Hon gillar musik, dans, att gå på stan och shoppa, och hälsa på djur. 

Sara behöver en positiv, engagerad, lyhörd och flexibel assistent som  är lyhörd till hennes vilja och behov. Det är bra om du är självgående och initiativrik då Sara behöver hjälp med att hitta på olika aktiviteter på dagtid de dagar hon inte är på sin Dagliga Verksamhet och även ibland på kvällstid. 
Sara behöver dubbelassistans och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för Saras inflytande och integritet i assistansen.

En merit är att du har erfarenhet av jobbet som personlig assistent, och har erfarenhet av utmanande beteenden och epilepsi. Du bör även klara av en del lyft och vändningar (taklyft finns hemma och på DV). Det är bra om du har erfarenhet av TAKK (alternativ kommunikation) då Sara kommunicerar med enstaka ord och persontecken. 

För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. 
 
Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!

TJÄNSTER
Tjänst 1: Vikariat  1jan-31aug 2020 med möjlighet till förlängning, 94% fast rullande schema dagtid vardagar (kl 07.15-16.30 )
Tjänst 2:  Vikariat start omgående tom juni 2020, med möjlighet till förlängning för sommarvikariat tom aug 2020, 72% varierande arbetstider på fast rullande schema, dagtid, helger, kväll/nattjour.
Tjänst 3: Timvikarie vid behov för arbete vid ordinarie assistents frånvaro. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Glöm inte att ange i din ansökan vilken tjänst du söker (1, 2 eller 3)

 Arbetet utförs i största del hemma hos Sara, som bor i Hässelby, på Daglig verksamhet, badhus, utflykter mm. 

ARBETSTIDER
Dag: kl 07.15-16.30
Kväll/jour: kl 16.15-07.30 varav 6 tim jour/väntetid.
Dubbelbemanning Kväll kl 16.00-20.30
Dubbelbemanning helger kl 10.00-16.00

Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Lön: Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar.
Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal

Vi kallar på intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan