Vikariat: Administratör inom LSS med rekryterings- och personalintresse

Vikariat: Administratör inom LSS med rekryterings- och personalintresse
Vill du göra skillnad för personer med funktionsnedsättningar samt deras familjer i en kooperativ och värdegrundsbaserad organisation som värdesätter sina medarbetare?  

Vi söker dig som är en strukturerad administratör och som har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver gilla att stundvis arbeta i högt tempo och kunna hantera att din plan för dagen kan ändras. Du behöver därför vara flexibel, lyhörd, lösningsfokuserad och noggrann. Det är oerhört viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att skapa tillit då din tjänst innebär många nära kontakter med arbetssökande, våra medarbetare och anhöriga till våra huvudpersoner.  

Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med verksamhetschefen inom Bambis verksamhet som utför insatserna avlösar- och ledsagarservice beviljat enligt LSS och SoL. Vi jobbar alla med vår trygghetsbaserade värdegrund och huvudpersoners bästa för ögonen vilket underlättar arbetet samt bidrar till en varm och familjär arbetsmiljö. 
Att arbeta som administratör hos oss innebär varierande arbetsuppgifter, främst rekrytering av nya medarbetare men även viss arbetsledning, dokumentation och uppföljningar.

Du behöver minst ha en gymnasieutbildning samt behärska svensk språket i tal och skrift. Meriterande är att du har erfarenhet av arbete inom LSS, rekrytering, dokumentation och god datorvana.
  
Vi kommer att lägga störst vikt vid personlig lämplighet.
 
Omfattning: Heltid, 40h/veckan. Kontorstider med möjlighet till viss flexibilitet och hemarbete.
Anställningsvillkor: Visstidsanställning, vikariat 12 månader med möjlighet till tillsvidaretjänst.
Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse. 
Lön: Månadslön, friskvårdsbidrag, lunchförmån
 
Om du blir nyfiken på hur vi jobbar i praktiken så gå in på vår hemsida www.bambi.se för mer info om företaget eller kontakta verksamhetschef Cecilia Carlbom Fronda tel. 073 522 88 03 eller vår VD Caroline Andersson tel. 073 522 88 01 
  
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan.


Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster

Ansökan