18-årig kille på Södermalm söker en engagerad ledsagare

Hej,
Jag är en kille på 18 år som söker en ledsagare 12 timmar per månad som kan ge mig stöd vid olika aktiviteter. Jag bor centralt på Södermalm med min familj och vill helst ha stöd helger.


Jag har en kognitiv funktionsvariation i kombination med en autismspektrumdiagnos, det är därför av vikt att du som söker har ett stort tålamod och är uppmärksam på mina subtila signaler. Erfarenhet sedan tidigare är meriterande. Det är också bra om du är en snäll person med god fysik som kan vara snabb när det behövs.
 
Jag har ett intresse av att åka kollektivtrafik då jag gillar bussar, båtar och bilar en framför allt tåg. Det är också härligt att vara ute i naturen och röra sig, ibland kan det vara roligt att bada men det beror på tillfälle. Jag har också årskort på Skansen så om du också gillar att ströva runt där är det ett plus.
 
Känner du igen dig i det jag söker? Välkommen med din ansökan!
 
Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid.


Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.  

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: Fremia-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare eller ledsagare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 

Ansökan