Härlig tjej i Hässelby söker en initiativrik assistent

Hej,

Jag är en energisk 34-årig tjej som har en omfattande flerfunktionsnedsättning och bor i en rymlig lägenhet i Hässelby.  Jag behöver personlig assistans med allt i min vardag, samt att ta initiativ och få stöd i beslutsfattande.

Jag arbetar på en Daglig Verksamhet i Hässelby måndag-fredag. Gillar musik, dans, att gå på stan och shoppa, och hälsa på djur. 

Jag behöver en positiv, engagerad, och flexibel assistent som är lyhörd för min vilja och mina behov. Det är bra om du är självgående och initiativrik då jag behöver hjälp med att hitta på olika aktiviteter på dagtid de dagar jag inte är på min Dagliga Verksamhet och även ibland under kvällstid. 
Jag behöver dubbelassistans och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för mitt inflytande och integritet i assistansen.

En merit om du har erfarenhet av jobbet som personlig assistent, och har erfarenhet av utmanande beteenden och epilepsi. Du bör även klara av en del lyft och vändningar (taklyft finns hemma och på DV). Det är bra om du har erfarenhet av TAKK (alternativ kommunikation) då jag kommunicerar med enstaka ord och persontecken. 

För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Du blir del av mitt härliga gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med mina andra assistenter!

Arbetet utförs till största del hemma hos mig i Hässelby, på min Dagliga verksamhet, på badhus, utflykter mm.

Tjänster
Vikariat, dagtid, mån-tors, 34tim/v (85%) samt extra vid behov.

Arbetstider:
Dag kl. 8-16:30

Tillträde: Introduktion under juni.
Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Lön: Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar.
Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal
Välkommen med din ansökan!

Ansökan