6-årig tjej söker en glad och musikintresserad avlösare

Hej,
 
Jag är en glad tjej på 6 år med en intellektuell funktionsvariation som söker en avlösare som vill hänga med mig ut och leka. Jag bor med min familj i Skarpnäck och vi söker en trygg och glad person som kan träffa mig 4 timmar varannan lördag eller söndag. Jag tycker väldigt mycket om musik. Gör du också det? Mitt tal är begränsat och jag använder mycket kroppsspråk i stället.
 
Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, men det är viktigt att du är lyhörd och vill lära känna mig samt mina behov. Jag tycker om att vara ute och leka för jag tycker om att få röra på mig mycket.
 
Vi söker en glad och barnkär avlösare som vill hänga med mig ut i lekparken eller köra med sparkcykeln. Är det du? Skicka in CV och personligt brev där du berättar mer om dig själv. Hoppas vi hörs!


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 
Välkommen med din ansökan!
 
 

Ansökan