Glad, social man på Södermalm söker engagerade assistenter

Hej!

Jag är en glad 48-årig man som bor i de centrala delarna av härliga Södermalm. Jag har en medfödd CP-skada vilket gör att jag lever mitt liv med assistans dygnet runt.

Jag söker nu en personlig assistent till mitt team. Är du ansvarstagande, lyhörd, tålmodig och tycker om sociala sammanhang? Ta då chansen att söka!
 
Jag behöver stöd i alla delar i min vardag, så det är viktigt att du har en hög grad av lyhördhet utefter mina önskemål och behov. Mitt liv är fyllt utav sociala sammanhang. På dagarna arbetar jag på en Daglig verksamhet där du som assistent är med och stödjer mig. På kvällar och helger träffar jag vänner, badar och hänger gärna ute i samhället! 

Träning är viktig för mig, och något jag tycker om. Är du en aktiv och initiativrik person så har du egenskaper som jag söker i en ny assistent. Jag kommunicerar bland annat med hjälp av bildstöd och egna tecken, har du erfarenhet av det så är det ett plus, men det är inte ett krav.

Som min assistent behöver du vara tålmodig och vilja lära dig att kommunicera med mig. Att tala och skriva svenska obehindrat är viktigt för att vi ska förstå varandra, vilket även är viktigt när du stödjer mig i mitt kontaktnät som jag har runtomkring. Erfarenhet av PEG och autism är även meriterande för att du ska ha förståelse för centrala delar i mitt liv.

 
Börjar du hos mig så kommer du bli en del av ett härligt gäng med engagerade och lojala personliga assistenter. Du får en engagerad arbetsgivare som erbjuder introduktion och stöd i yrkesrollen. 


Tjänster:
Fast tjänst på ca 26 tim/v (Ca 65%) samt del av vikariat på ca 2tim/v (ca 5%) Totalt ca 28 tim/v (70%). samt extra vid behov. Passen ligger fördelade över ett 6 veckors schema och då dagar/kvällar/nätter och helger.

Vikariat
på ca 16 tim /v. (Ca 40%), varannan helg, kvällar och nätter samt fler timmar under sommaren.

Söker också personal för extra vid behov, s.k. timanställning för div. tider t.ex. helger.

Viss flexibilitet att anpassa schema samt tjänstgöringsgrad efter önskemål. 

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön, lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Ansökan