Flexibelt extrajobb som musikintresserad personlig assistent

Hej!
Är du en musikintresserad person som har nära till sång och kanske kan spela något instrument? Är du initiativrik och tycker om att upptäcka nya miljöer? Då kan du vara den nya personliga assistenten som Erik söker!
 
Erik är en 15-årig kille, snart 16, som bor centralt hemma med föräldrar och två syskon. Erik älskar all sorts musik och tycker även om att rida, så det är viktigt att du inte är hästrädd eller allergisk.

Tycker du om att bada är det ett stort plus. Vi ser gärna att du kan ta initiativ och vara peppande så det är viktigt för att stötta Erik på sin fritid.

Erik har assistans på kvällar och helger och tiderna är perfekta att kunna kombinera med studier eller andra arbeten.

Ser gärna att du som söker kan arbeta i genomsnitt ca 20tim/vecka
och med god framförhållning.

Tjänsten:
  • Timanställning med chans till många pass
  • Tiderna som gäller är vardagskvällar 16.30-20.30 samt helger kl. 09.00-20.30Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia-Kommunal. Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bambi har en skyldighet att kontrollera dig som erbjuds arbete med en minderårig mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf 
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Ansökan