Kvinna i 60årsåldern med ALS söker personlig assistent med utpräglad ansvarskänsla och humor som timvikarie för dag som natt!

Jag är en kvinna i 60-årsåldern med ALS som befinner mig förnärvarande på ett rehabboende i Nacka, men bor vanligtvis i Vasastaden Stockholm och behöver assistans med allt i min vardag, dag som natt. Sitter i rullstol, är förlamad och använder många olika hjälpmedel. Jag behöver din hjälp med all omvårdnad - har livsuppehållande ventilator, hostmaskin, peg för sondmatning, kateter och golvlift. 

För mig är det avgörande att du kan lyssna lyhört och uppfatta vad jag vill och behöver, speciellt när mitt tal nu börjar bli sämre. Jag behöver kunna lita på att du är helt närvarande när du arbetar hos mig. Jag har både min kognitiva förmåga och humor i behåll. Varje dag är inte någon skrattfest men viss förmåga till humor är meriterande.

Jag är intresserad av konst, design, mode, människor, naturen, skärgård och båtliv. Discovärlden och David Bowie har också inspirerat mig genom tiderna.Tidigare har jag bland annat arbetat som trafikledare.

Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förstår hur betydelsefullt ditt arbete hos mig är. Du är serviceinriktad, lyhörd och mycket noggrann. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av medicinteknisk utrustning.

Är du rätt person, kommer du att gilla arbetet som min assistent. En positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning.
Bambi uppmuntrar dig som vill ta ansvar och som vill utvecklas att söka dig till oss. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade, personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 
För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten: Timvikarie vid behov för arbete på varierande tider dag/kväll/natt och helg. Passen är förlagda på tiderna kl 08:00-16:40, kvällspass kl 16:00-22:00 och vaken natt kl 22:00-08:00. Just nu har vi stort behov av dagtid, kväll och helg. Vissa pass är det dubbelassistans 7timmar/pass.

Tillträde omgående

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:
Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: Fremia.

Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Hur lång inskolning som behövs är helt upp till dig. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Ansökan