Erfaren personlig assistent/arbetsledare sökes till 60-årig kvinna med ALS i Nacka ca 70%!

Jag är en kvinna i 60-årsåldern med ALS som befinner mig förnärvarande på ett boende i Nacka, men bor vanligtvis i Vasastaden Stockholm och behöver assistans med allt i min vardag, dag som natt. Sitter i rullstol, är förlamad och använder många olika hjälpmedel. Jag behöver din hjälp med all omvårdnad - har livsuppehållande ventilator, hostmaskin, peg för sondmatning, kateter och golvlift. 

För mig är det avgörande att du kan lyssna lyhört och uppfatta vad jag vill och behöver, speciellt när mitt tal nu börjar bli sämre. Jag behöver kunna lita på att du är helt närvarande när du arbetar hos mig. Jag har både min kognitiva förmåga och humor i behåll. Varje dag är inte någon skrattfest men viss förmåga till humor är meriterande.

Jag är intresserad av konst, design, mode, människor, naturen, skärgård och båtliv. Discovärlden och David Bowie har också inspirerat mig genom tiderna.Tidigare har jag bland annat arbetat som trafikledare.

Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förstår hur betydelsefullt ditt arbete hos mig är. Du är serviceinriktad, lyhörd och mycket noggrann. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av medicinteknisk utrustning.

Är du rätt person, kommer du att gilla arbetet som min assistent. En positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning.
Bambi uppmuntrar dig som vill ta ansvar och som vill utvecklas att söka dig till oss. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade, personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 

För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Arbetsledare
Utöver rollen som assistent kommer du vara arbetsledare vilket innebär personalansvar för mina assistenter. Du kommer att ansvara för schemaläggning, tidrapportering, rekrytering, arbetsmiljöuppgifter och ha huvudansvar för introduktion av nya assistenter. Rollen som arbetsledare är oerhört viktig för att jag ska kunna skapa en välfungerande assistans. Meriterande om du haft erfarenhet av en arbetsledarroll sedan innan. 

Arbetet som assistent utförs bland annat i  mitt hem, där jag befinner mig och på andra aktiviteter. Ibland kommer du även att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet.
 
Tjänsten: Cirka 70 % fördelat på dag/kväll/helg samt extra vid behov + ett arvoderat utökat uppdrag som arbetsledare.  Vissa pass är det dubbelassistans 7timmar/pass.

Bambi ekonomisk förening erbjuder, introduktion med van personal, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Freima-Kommunal.

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med Din ansökan!

Ansökan