10årig tjej på Södermalm söker en personlig assistent för arbete på 50% kvällar och helger!

Hej!
Jag är en glad 10-åring med diagnosen, Cerebral Pares, epilepsi, IF-dianos och autism.
Jag bor växelvis hos mina föräldrar tillsammans med min bror på Södermalm och vi söker nu en erfaren personlig assistent till mig.
Jag är en viljestark person som gillar spel, älskar att bada och hänga i lekparken. Jag tar mig fram med stöd av min rullstol och behöver min assistents stöd vid förflyttningar, du behöver därför ha en god fysik. När det blir för hastiga och stor förändringar i mina rutiner, kan mitt annars glada humör växla. Det är om du som assistent har förståelse inför det. Jag behöver också stöd kring min hygien, något som du behöver vara bekväm med. Det är även av vikt för mig att du har rätt förutsättningar att tolka mig då mitt tal kan vara otydligt.

Vi önskar också att du är en varm tålmodig och närvarnade person med förståelse för mitt behov av tillsyn och stöd i vardagen med goda rutiner. 
Vi söker nu en person som kan vara med mig lite varierande tider. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov.


Är du personen vi söker som kan möta mina behov av stöd och möjliggöra för mig till trevlig aktiviteter tillsammans? Välkommen att skicka in din ansökan!

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänstgöringsgrad: Ca 50%.
Arbetstider: Varannan vecka eftermiddagar kl 16:00-21:00 mån-fre. Varannan helglör och sön kl 09:00-21:00.
Tillträde omgående

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:
Individuell lönesättning. Kollektivavtal: Fremia.

Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Obs! Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan