14-årig kille med musikintresse söker en trygg och glad avlösare

Hej!

Jag är en kille på 14 år som nu söker en avlösare som kan hitta på roliga lekar och aktiviteter med mig 14 timmar i månaden. Jag bor på Södermalm med min familj och våra två hundar, så du bör inte vara allergisk. Tanken är att vi träffas under helgen dagtid/kvällstid för att hitta på något kul tillsammans. Jag bokar gärna in fasta dagar men önskar att du kan vara flexibel med att byta dag.

Jag älskar bus och skoj och tycker tillexempel att det är roligt när man jagar mig eller när man förvränger rösten och pratar roligt. Andra saker jag tycker om att göra är att läsa, titta på videoklipp på min iPad och att lyssna på musik. Just nu lyssnar jag mest på hårdrock men tycker även om barnlåtar. 
Jag är en kille som trivs bäst hemma men som gärna skulle vilja komma ut mer och hitta på aktiviteter. Däremot kan jag ha svårt att känna mig motiverad och ha lite svårt att komma i väg, så till en början kommer fokus ligga på att vi ska lära känna varandra. På sikt vore det roligt om vi kom i väg på äventyr, kanske tog en promenad, går på konsert, åker och badar eller gör något annat kul. 

Då jag har begränsat tal och använder stödtecken är det meriterande om du kan TAKK.
För mig är det viktigt att du som min avlösare vill stödja mig i min sociala utveckling och vill hänga med på lek och upptåg.

Är du en trygg, skojfrisk och glad person som gillar att busa och leka med intresse för alternativ kommunikation? Sök till mig och bli min nya avlösare!

Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan