Härlig tjej på Södermalm söker personlig assistent - helglöpare

Hej!

Jag är en tålmodig drömmare på 25 år. Min arbetsplats Västertorps dagliga verksamhet är där jag försöker uppnå min vision att vara huvudperson i mitt eget liv. I vardagen får jag träffa hundar, ha rytmik, ha må-bra-grupp, spela i band - ja ni förstår lyxen. 
 
Min dagsform varierar, ibland är jag superpigg och vill göra aktiviteter och ibland är jag helt sänkt och behöver ta det lugnt. Du behöver därför vara en person som är inkännande och kan anpassa ditt arbetssätt efter mina behov. Jag behöver stöd varenda minut med min kropp och de hjälpmedel som får mig att må bättre i min vardag.
 
Mina drömmar om framtiden är många - en är att flytta hemifrån. För att få ihop vardagen och uppnå mina drömmar så behöver jag världens bästa gäng. 
 
Är du lyhörd? Gillar du att träna? Gillar du djur? Musik eller teater och smink? 
Då kanske du skulle passa in i mitt gäng. Sök så får vi se!
 
Jag ser gärna att du i ditt personliga brev vänder dig till mig och jag ser helst att du är en kvinna som söker. 

Tjänsten:
  • Två tjänster varannan helg på fast schema. Möjlighet att lägga till fler helgpass/vardagkvällar för ökad tjänstgöringsgrad vid önskemål. 

Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av epilepsi/kramper, sondmatning/PEG och/eller alternativ kommunikation, men den personliga kemin avgör. 

Tillträde omgående!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
    • Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan