Charmtroll på 4 år i Hägersten söker avlösare!


Hej,
 
Jag är ett charmtroll på 4 år som bor tillsammans med min mamma i Hägersten. Jag söker en till avlösare som vill hitta på roliga saker tillsammans med mig ca 8h per månad. Tanken är att vi gemensamt hittar de dagar och tider som passar oss alla.
 
Jag är en väldigt aktiv och pratglad liten tjej som sällan sitter stilla, därför är det bra om du som avlösare kan hänga med på mina upptåg. Jag har autism och ADHD samt en selektiv ätstörning. Det är bra om du känner till vad det innebär och hur du bemöter mig på bästa sätt där jag befinner mig för stunden. Blir det många känslor behöver jag få stöd i att hantera dem och även kring att reglera min energi samt vid behov sätta gränser.
 
Jag är en väldigt kramgo tjej så du behöver vara bekväm med närhet. Vi ser gärna att du är en kreativ person som kan måla med mig, leka med lera, slime och läsa böcker. Jag är ganska orädd och därför behöver man ha lite extra koll, trots min ålder är jag väldigt framåt och pratar tre språk, svenska, franska och engelska.
Är du en inkännande person som gillar att ha roligt, skicka in CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill bli min avlösare.Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan