Barnkär avlösare sökes till glad kille i Bromma

Hej,

Jag är en glad och busig 8-årig kille med down syndrom som bor med min familj i Bromma. Nu söker jag en avlösare som vill hitta på något med mig 4 timmar per månad. Jag är en påhittig kille med spring i benen så det är viktigt att du kan hänga med i mitt tempo. Det är också ett plus om du har erfarenhet av alternativ kommunikation då jag använder ett eget språk. Men det viktigaste är att du är lyhörd och har ett genuint intresse att lära känna mig.
Är du en glad person som tycker om att röra på dig? Skicka in CV och personligt brev där du berättar lite mer om dig själv.
Hoppas vi hörs!
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan