Glad avlösare sökes till 6-årig flicka i Norra Djurgårdsstaden.


Hej!

Jag är en 6-årig tjej med Downs syndrom som söker en barnkär avlösare som vill spendera tid med mig ca 6h per månad fördelat på kväll/helg.
Jag bor med mina föräldrar, min bror och våra katter i Norra Djurgårdsstaden. Använder mig utav TAKK och möjlighet till utbildning finns, jag kräver konstant tillsyn och kan vara på busigt humör, så viktigt att man är alert.
Jag tycker om att leka i parken, hemma gillar jag att spela lärorika pysselspel, läsa böcker och dansa, det vore roligt om du delade mina intressen.

Söker dig som är glad, energisk och pigg med bra tålamod som kan motivera mig vid aktiviteter. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med barn och Downs syndrom, men personkemi är avgörande. Då jag saknar riskmedvetenhet är det viktigt att du är trygg i dig själv och är förebyggande i ditt arbete.
Om du vill bli min avlösare, skicka in CV och personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du vill bli just min avlösare


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan