Hästtjej i Bromma/Sundbyberg söker dig som vill jobba långa nattpass ca 80%

Bambi ekonomisk förening är ett kooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Jag är en glad, nyfiken och aktiv 29-årig tjej som söker en till assistent till mitt team. Jag bor i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) växelvis tillsammans med min väninna som också lever med personlig assistans. 
Jag har en utvecklingsstörning, autism och epilepsi. Jag tycker om att göra det mesta, men favoritaktiviteterna är ridning, simning, utflykter, gå på bio, äta sushi mm.

Vardagar dagtid innebär arbetet att följa med till Daglig Verksamhet - motivera och stötta mig att delta i aktiviteter och socialt umgänge. På kvällar och helger hjälper man till att sköta mitt hem, planera och laga måltider, samt följa med på fritidsaktiviteter mm.

Jag söker en pigg, påhittig och uppmärksam person. Du måste vara  pålitlig, stabil och lyhörd  med en utpräglad ansvarskänsla och stort tålamod. Du måste ha förståelse för den personliga assistentens roll. Du får inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hästar då jag rider och min familj har hund. Det ingår också att följa med på simträning i badhus. Eftersom jag går själv men behöver stöd vid ex epilepsianfall så är det en fördel om du är över 170 cm lång. 

Erfarenhet av epilepsi och Tecken som stöd (TAKK) är en merit.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!

Jag ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänst/schema
Ca 75%-80% med möjlighet till utökning. Vikariat under ordinarie assistents studieledighet t o m januari 2025, med stora chanser till förlängning. Varierande tider på rullande 4-veckors schema, arbete varannan helg. Nattpass: kl 17-08 (15tim). Dagpass: kl 08-17 (9 tim). Schemat består främst av nattpass, men du måste även kunna jobba dagtid.

Tillträde omgående!
Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Kollektivavtal Fremia-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
  • Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.


En film om att jobba som personlig assistent på Bambi:
https://www.youtube.com/watch?v=Eq03uxROpaU

Ansökan