Nyfiken och härlig tjej i Bromma/Sundbyberg söker personlig assistent OMGÅENDE ? ca. 95%

Vi söker en personlig assistent som vill jobba 
Om oss

Idag består Bambi ekonomisk förening av en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för vår målgrupp. Vi vill erbjuda högkvalitativ och personligt utformad service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett utvecklande arbete med goda arbetsvillkor för våra medarbetare.
Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans, avlösarservice och ledsagarservice samt driver LSS-verksamheter. De olika verksamheterna har en kontinuerlig och positiv inverkan på varandra och det är just detta som är Bambis styrka.

Inom Bambi har begreppet "trygghet att våga" präglat verksamheten sedan starten. Trygghet att våga är grunden för:
  • att skapa sig ett självständigt liv
  • att som förälder våga lämna över omsorgen om sitt barn till en annan vuxen
  • anhöriga att känna tillit 
  • att skapa en yrkesroll som man vill växa i och stanna i
  • Bambis medarbetare att med kunskap, empati och självkännedom våga ta initiativ, inspirera och skapa trygghet.

Vem är jag?


Jag är en glad, nyfiken och aktiv 28 årig tjej som söker en till assistent. Jag bor i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) växelvis tillsammans med min väninna som också lever med personlig assistans. 
Jag har en utvecklingsstörning, autism och epilepsi. Jag tycker om att göra det mesta, men favoritaktiviteterna är ridning, simning, utflykter, gå på bio, äta sushi mm.

Vardagar dagtid innebär arbetet att följa med till Daglig Verksamhet - motivera och stötta mig att delta i aktiviteter och socialt umgänge. På kvällar och helger hjälper man till att sköta mitt hem, planera och laga måltider, samt följa med på fritidsaktiviteter mm.

Vem är du?

Jag söker en pigg, påhittig och uppmärksam person. Du måste vara  pålitlig, stabil och lyhörd  med en utpräglad ansvarskänsla och stort tålamod. Du måste ha förståelse för den personliga assistentens roll. Du får inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hästar då jag rider och min familj har hund. Det ingår också att följa med på simträning i badhus. Eftersom jag går själv men behöver stöd vid ex epilepsianfall så är det en fördel om du är över 170 cm lång. 

Erfarenhet av epilepsi och Tecken som stöd (TAKK) är en merit.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
Ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänstn;

Ca. 95% blandade tider dag/kväll/natt/helg

 
Tillträde omgående!
Välkommen med din ansökan!
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
  • Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan