Vi på Bambi Assistans söker personliga assistenter i Stockholmsområdet

Vi på Bambi Assistans söker nu personliga assistenter till våra huvudpersoner som består av både barn och vuxna. 

Om oss

Idag består Bambi ekonomisk förening av en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för vår målgrupp. Vi vill erbjuda högkvalitativ och personligt utformad service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett utvecklande arbete med goda arbetsvillkor för våra medarbetare.
Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans, avlösarservice och ledsagarservice samt driver LSS-verksamheter. De olika verksamheterna har en kontinuerlig och positiv inverkan på varandra och det är just detta som är Bambis styrka.

Inom Bambi har begreppet "trygghet att våga" präglat verksamheten sedan starten. Trygghet att våga är grunden för:
  • att skapa sig ett självständigt liv
  • att som förälder våga lämna över omsorgen om sitt barn till en annan vuxen
  • anhöriga att känna tillit 
  • att skapa en yrkesroll som man vill växa i och stanna i
  • Bambis medarbetare att med kunskap, empati och självkännedom våga ta initiativ, inspirera och skapa trygghet.

Att vara personlig assistent


Individuellt anpassad, personlig assistans innebär att individen själv ges möjlighet att definiera och skapa sitt liv oavsett funktionsförmåga. Ett liv som andra jämnåriga barn, ungdomar och vuxna har. Tillgång till spännande möten och stimulerande upplevelser, meningsfull fritid, ökad självständighet och möjlighet att utöva sitt medborgarskap är bara några exempel på vad en väl fungerande personlig assistans kan ge. 
En förutsättning är tillgången på kunniga, välutbildade och engagerade assistenter. Bambi har lång erfarenhet av att administrera, rekrytera samt specialutbilda medarbetare för att möta de unika krav som människor med omfattande funktionsnedsättningar ställer. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människan och vill bidra till ett kvalitativ liv för våra huvudpersoner. Vi söker dig som är flexibel, mogen, empatisk och lyhörd. Du ska även ha en bra samarbetsförmåga då samarbete med anhöriga och kollegor samt andra kontaktpersoner. Därför är det av vikt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.
Du behöver även vara ansvarsfull och kunna leva upp till förväntningar som ställs på dig.
Personlig lämplighet väger stort. Erfarenhet av yrken inom vård särskilt som personlig assistent är meriterande men inget krav. 

 
Tjänsten:
Vi söker dig som kan jobba varierande tider. Tjänsterna är både tillsvidare och vid behov. Arbetstiderna är förlagda på både dagtid, kvällstid, vaken natt, jour natt och helger. 
Vänligen nämn i din ansökan hur du kan jobba. 

Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Lön:
Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: KFO-Kommunal.

Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Hur lång inskolning som behövs är helt upp till dig. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Omgående

Ansökan