Avlösare/ledsagare sökes till spel- och träningsintresserade barn och ungdomar.

Söker du ett meningsfullt och flexibelt extraarbete som ger dig värdefull praktisk erfarenhet?

Vi på Bambi söker Dig som kan engagera Dig långsiktigt under din studietid eller vid sidan av deltidsarbete. Vi erbjuder introduktion och kompetensutveckling för att ge våra medarbetare och huvudpersoner trygghet att utvecklas tillsammans.

Vi söker avlösare och ledsagare till barn och unga med intresse inom IT, spel, gaming, musik eller träning. Känner du igen dig i detta och vill stötta barn och unga genom lek och aktivitet? Sök till Bambi.
Även om du inte har ett spelintresse men vill stödja någon i deras utveckling är du också välkommen med din ansökan
Vi ser gärna att ni har erfarenhet av att arbeta med barn och unga samt drivs av mötet med människor. Har du erfarenhet av NPF-diagnoser och lågaffektivt bemötande är det ett plus.

Som arbetsgivare söker vi dig som kan arbeta flexibelt, både eftermiddagar, kvällar och helger. Arbetet passar bra som extraarbete då vi har uppdrag på allt mellan 4-20 timmar i månaden.

Berätta gärna i ditt personliga brev varför du vill arbeta som ledsagare eller avlösare. 

Just nu söker vi avlösare och ledsagare i Västerort, Söderort och centralt vid Norrmalm, Södermalm och ÖstermalmSom avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.  

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare eller ledsagare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan