Glad 9-åring i Årsta söker avlösare.


Hej, jag är en 9-årig tjej som bor tillsammans med min familj i Årsta. Söker en avlösare som vill hitta på något tillsammans med mig ett par timmar varje lördag.
Jag har en intellektuell funktionsvariation och har därmed inget talat språk utan jag kommunicerar med kroppsspråk och jag visar vad jag vill genom att leda dig dit. Jag har även lite svårt med finmotoriken så jag behöver ständig uppsyn.
 
På fritiden tycker jag om att vara ute och gå, hoppa studsmatta, sjunga, titta på tv och kolla klipp på YouTube. När vi går promenad är det viktigt att vi håller ihop och att du kan motivera mig då jag kan fastna vid vägskyltar en längre tid.
Jag tycker om att åka tåg och det bästa jag vet är vatten och jag älskar att bada, det är något jag gärna gör med min avlösare när vi har lärt känna varandra bättre. Men till en början kan vi ta en promenad och äta lunch på McDonalds.
 
Jag söker efter en pigg och glad avlösare med bra tålamod som kan motivera mig vid aktiviteter. Du får gärna ha erfarenhet av barn och unga med funktionsvariationer och lågaffektivt bemötande. Då jag saknar riskmedvetenhet är det viktigt att du är trygg i dig själv och är förbyggande i ditt arbete. 
Om du vill bli min avlösare, skicka in CV och personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du vill bli min avlösare.


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan