Glad och nyfiken tjej söker personlig assistent-Sundbyberg/Bromma; ca. 28% samt timvik.


Bambi söker en personlig assistent åt en glad, nyfiken och skojfrisk 30-årig tjej med bla. autism, intellektuelle funktionsnedsättning och epilepsi. Hon bor i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) som hon delar med en väninna som också lever med personlig assistans. 

Hon tycker om att hitta på både stora och små saker i vardagen, bland annat olika tycker av skapande, baka, simma, cykla, gympa, bio mm.
Vi söker någon som kan hjälpa till med kommunikationen och det sociala samspelet med andra. Skapa tydliga förberedelser och rutiner - ge hjälp och stöttning att påbörja samt avsluta aktiviteter, samt gå vidare.
 
Du som person ska vara uppmärksam och ansvarsfull, tycker om att vara aktiv och ta initiativ till olika aktiviteter. Du ska vara pålitlig, positiv, glad och engagerad. Det krävs att du är lyhörd inför andras behov och har ett stort tålamod. Vi behöver även någon som hjälper till att sköta hemmet, planerar och lagar måltider tillsammans och följer med på aktiviteter. Du ska vara bekväm med att följa med på simning.
 
Ses som en merit med tidigare erfarenhet av epilepsi och Tecken som stöd (TAKK).
 
Du blir en del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter, samt deltagande i regelbundna assistentmöten och möjligheten till flertalet utbildningar.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten:
  • 2 tjänster
  • En timanställning
  • En deltidsanställning ca 28%. Exempel på pass 15.00?08.30, 14.00-09.30. Journätter.
  
Tillträde omgående!
Välkommen med din ansökan!
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
  • Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan