Aktiv tjej i Bredäng söker ledsagare


Hej! 

Jag är en busig tjej på snart 12 år med Downs syndrom som bor i Bredängsområdet med min familj, våra två katter och en hund. Jag söker nu en aktiv ledsagare med intresse för barn som älskar fart och fläkt som vill hänga med mig på äventyr.
Jag är en glad tjej med spring i benen som älskar vara utomhus så det är viktigt du delar det intresset och orkar hänga med i svängarna. Jag tycker om att klättra, baka, gå på bio och bada.
Som min ledsagare är det även bra att vara lyhörd, ha tålamod och ett tydligt språk för att kunna möta mina behov. Jag använder mig delvis av teckenstöd (TAKK) vilket är meriterande om du redan kan. Det viktigaste är att du som person är glad och positiv med ett intresse för att skapa en vänskaplig relation till mig. 
Jag är beviljad 8 timmar ledsagarservice per månad och tanken är att vi flexibelt bokar tider månadsvis.
Vill du bli min ledsagare? Skicka in CV och ett personligt brev. Hoppas vi hörs.
 
Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.  

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare eller ledsagare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan