Minecraft intresserad 8-åring söker en kreativ avlösare


 
Hej,
Jag är en kille på 8 år som bor med min familj i Skarpnäck. Jag är både tjej och kille, så du får gärna säga hen om mig. Vi letar nu efter en avlösare 8 timmar per månad som kan hänga med mig medan familjen gör något annat. Tanken är att vi träffas 2,5 timme per tillfälle på vardagar. Vi stämmer av lämpliga dagar inför varje månad.  
 
Jag är en klipsk kille med NPF-diagnos så det är självklart meriterade om du har erfarenhet av det sedan tidigare. Du får gärna dela mina intressen och vilja bygga en långvarig relation, kontinuitet är av stor vikt för mig och min familj.
 
Mina intressen består bland annat av gamla telefoner, telefonkiosker, slott, Minecraft, att pyssla och konstruera. Jag gillar också fjällvandring och att hoppa studsmatta.  Det hade varit superhärligt om du var en kreativ person som kan tänka dig gå på promenader i skogen med mig och prata om Minecraft och om förr i tiden.  
 
Vi söker dig som också gillar att pyssla, har ett intresse för att samtala om historia och inte har något emot att röra på sig.
 

Är du rätt person? Välkommen med din ansökan!

 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 

Ansökan