Har du erfarenhet av personlig assistans och vill prova en ny spännande roll som Flexistent heltid vardagar dagtid?


Har du erfarenhet av personlig assistans och vill prova en ny spännande roll som Flexistent?

Vi söker dig som vill arbeta med barn och unga vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. En flexibel roll som innefattar arbete som personlig assistent och som resurs på Bambi Dagliga verksamhet.

Har du lätt för att anpassa dig i olika miljöer?  
Är du en flexibel person som gillar variation i ditt arbete, där du ständigt får utvecklas samt hjälpa andra utvecklas?
Då kanske du är Bambis nya "flexistent"!
 
Beskrivning av tjänsten:
Du skolas in och kommer arbeta som personlig assistent hos 5-6 olika huvudpersoner/assistansberättigade. Du har ett fast schema på dagtid på vardagar men arbetsplats och huvudperson kan variera utifrån behov. Utgångspunkten kommer vara att du jobbar som stödresurs på Bambi dagliga verksamhet. Men uppstår det ett behov hos någon av de huvudpersoner där du är inskolad så kommer du jobba som personlig assistent där huvudpersonen vid var tid befinner sig.

Dessa huvudpersoner har olika behov, åldrar och liv vilket gör att du kommer att få mycket erfarenhet av olika miljöer och behov. Du kommer att jobba på andra dagliga verksamheter och i skolor. De flesta huvudpersoner bor på Södermalm eller i Bromma. Bambi Daglig Verksamhet ligger i Bromma/Ålsten.

Du kommer gå på individuell och grupphandledning där du får stöd och vägledning i ditt arbete samt kontinuerlig kompetensutveckling, det är viktigt för oss och huvudpersonerna att du kan känner dig trygg i din roll som flexistent samt i de olika miljöer som du kommer att befinna dig i.
De dagar du inte är uppbokad som personlig assistent befinner du dig på dagliga verksamheten och är verksamheten behjälplig med att arbetsleda övriga deltagare via sina personliga assistenter, sätta igång och avsluta aktiviteter samt stå för den dagliga planeringen/rutiner. 


Tjänsten:
Tjänsten är ett föräldra-vikariat t o m augusti 2023 med stora chanser till förlängning. Vi satsar på lång inskolning då vi vill att våra medarbetare ska vara trygga i sin roll. 

Arbetstid:
100% på fast schema på dagtid vardagar mån-fre. Arbetstiderna kan variera mellan kl 07.30-18.00 på rullande schema, anpassningar kan göras efter önskemål.

Vad söker vi:
Vi söker en flexibel och driven personlig assistent som gillar variation samt har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. 
Är du rätt person kommer du att älska arbetet som vår flexistent.

Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. Det ställer stora krav på dig och din vilja att själv utvecklas i din roll som assistent och som människa när du arbetar inom Bambi. Du ska ha en hög anpassningsförmåga och ansvarskänsla då du dagligen möter olika personer och krav.

För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Krav:
Vi vill att du ska ha erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättningar.
Att du har en god fysik då en del av arbetet med förflyttningar sker från golvnivå och uppåt med hjälp av olika hjälpmedel såsom taklift.
 
Meriterande:
Erfarenhet av Spastisk CP, Epilepsi, PEP-mask, sondmatning samt alternativ kommunikation

Start:
Efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.


Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: KFO-Kommunal.

Vi kommer löpande att kalla till intervju och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.


Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Bambi på www.bambi.se

Ansökan