Personlig assistent ca 70?90% sökes till nyfiken och aktiv kvinna i Bromma/Sundbyberg

Jag är en glad, nyfiken och aktiv 28 årig tjej söker en till assistent. Jag bor i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) växelvis tillsammans med min väninna som också lever med personlig assistans. 

Jag har en utvecklingsstörning, autism och epilepsi. Jag tycker om att göra det mesta, men favoritaktiviteterna är ridning, simning, utflykter, gå på bio, äta sushi mm.
Jag söker en pigg, påhittig och uppmärksam person. Vardagar dagtid innebär arbetet att följa med till Daglig Verksamhet - motivera och stötta mig att delta i aktiviteter och socialt umgänge. På kvällar och helger hjälper man till att sköta mitt hem, planera och laga måltider, samt följa med på fritidsaktiviteter mm.

Du måste vara en pålitlig, stabil och lyhörd person med en utpräglad ansvarskänsla och stort tålamod. Du måste ha förståelse för den personliga assistentens roll. Du får inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hästar då jag rider och min familj har hund. Det ingår också att följa med på simträning i badhus. Eftersom jag går själv men behöver stöd vid ex epilepsianfall så är det en fördel om du är över 170 cm lång. 

Erfarenhet av epilepsi och Tecken som stöd (TAKK) är en merit.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
Ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänster:

  • Deltidstjänst ca 70?90% - heltid är möjligt i kombination med annat uppdrag.
  • Dagtid (exempelvis 08.00-17.15, 09.30-19.30, 08.00-18.15, 09.30-20.30) och enstaka nätter ? schema går delvis att anpassas till enbart dagtid om så önskas.

Tillträde omgående!
Välkommen med din ansökan!
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
  • Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
  • Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan