Glad 7-åring söker avlösare 15 timmar per månad


Jag är en glad och öppen pojke på 7 år som söker en ny avlösare.  Jag bor i Hägersten med min mamma och pappa och min storebror. Jag saknar tal och har en hörselnedsättning men är duktig på att visa vad jag vill och vad jag tycker. 
 
Jag söker efter en snäll och glad avlösare som vill hitta på saker med mig under helgen. Jag tycker mycket om att vara ute och går gärna till parken och gungar eller går på promenader. Vi kanske kan gå till en närliggande fotbollsplan och leka?
Jag gillar när det händer saker men inte för stimmiga miljöer. Jag älskar att vara i nöjesparker, för då känns det som att jag är en del av allt som händer runt om mig.
För att passa som avlösare hos mig bör du vara en trygg person med barnasinnet i dig så du kan ta initiativ till olika lekar eller hjälpa mig framåt i min utveckling. Du bör vara inkännande och empatisk och ha ett tydligt engagemang, jag vill att du ska vara nyfiken på mig och hur vi kan göra vår tid tillsammans så rolig som möjligt.


Det är såklart bra om du har erfarenhet av att arbeta med barn men viktigast av allt är att vi trivs ihop och har en bra kemi och att du är lyhörd inför mina behov.

Om du vill bli min avlösare, skicka in CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv!

Hoppas vi hörs.



Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn, ungdomar eller vuxna med funktionsvariation.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 
 
 
 

Ansökan