Nyfiken och glad kille som söker en avlösare 8 timmar per månad.

Jag är en kreativ och fantasifull kille med autism och ADHD. Jag bor tillsammans med min familj på Södermalm. Jag tycker om att spela spel, gärna sällskapspel, måla, experimentera och klättra. Jag tycker också om att bygga med lego, men det är roligast om vi gör det tillsammans. Jag är nyfiken och tycker om att lära mig nya saker. Odla är något jag skulle vilja testa tillsammans med min avlösare.

Jag söker en snäll och trygg avlösare med tålamod som vill hitta på olika saker med mig. Då insatesen är ny för oss så vi ser gärna att du är flexibel och trygg i dig själv. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet, det viktiga är att vi lär känna varandra och att du är lyhörd för mina behov och är lågaffektiv i ditt bemötande. Tanken är att vi ses någon helg och vardagkväll i början, men vi testar oss gärna fram.
Skicka gärna in CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och vad du tycker om att göra.
 
Hoppas vi hörs!
 
 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsvariation och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsvariationer. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan