Härlig 14 årig kille söker flera engagerade assistenter till sitt team

Hej! 

Är du en glad, varm person med intresse för människor som trivs bäst med att jobba natt? Sök till mig och bli min nya personliga nattassistent! 

Vem är jag?

Jag är en glad och social 14årig kille med humor och söker nu flera assistenter till mitt härliga assistansteam. Jag bor i Älvsjö med min familj och på dagarna går jag i en specialskola. Vi har även ett mysigt landställe på Öland där jag hänger en del under sommaren och lovveckorna.

På fritiden tycker jag om att göra aktiviteter och jag hänger gärna med kompisar. Jag tycker även mycket om musik. Som min assistent behöver du vara inlyssnande och ha förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån min dagsform.

Jag har en spastisk CP-skada, epilepsi samt en synskada och jag önskar att du har förståelse för vad det innebär. Min kommunikation är begränsad så du behöver vara intresserad av att lära känna mig och mina signaler, då kommer vi ha riktigt roligt ihop!


Jag söker nu en nattassistent och jag vill att du har erfarenhet av att jobba natt sedan tidigare för att jag ska känna mig trygg. Jag har aldrig haft nattassistans tidigare så det är nytt för mig. Är du utbildad undersköterska är det ett plus.

Som min nattassistent kommer du jobba hemma hos mig och även på vårt landställe i Borgholm ibland när jag har lov. Därför behöver du vara bekväm med att jobba på annat ort.
Du ska ha en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar är ett krav.


Tjänsten:

- Vaken natt ca 75%.
- Möjlighet att kombinera med kvällspass för högre tjänstgöringsgrad/mer varierat schema om det önskas. 

Goda möjligheter att anpassa schemat efter önskemål.


Du blir del av ett härligt gäng med engagerade och lojala personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!

Tillträde omgående

Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Individuell lönesättning. Månadslön eller timlön. Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan