SOMMARJOBB- Vill du få en värdefull erfarenhet som personlig assistent? Timvikarer sökes till oss på Bambi!

Om oss

Bambi är ett brukarkooperativ som sakta men säkert expanderat under de senaste 30 åren. Vårt mål är att koppla rätt assistent till rätt huvudperson för att skapa en långsiktig relation. Med lång erfarenhet av målgruppen och Bambis passion att bidra till bättre kvalité inom assistansen försöker vi skapa de bästa förutsättningarna för våra assistenter samt huvudpersoner. Läs gärna mer om oss och vår värdegrund samt hur vi jobbar på www.bambi.se 

Om tjänsten

Bambi söker nu personliga assistenter som vill arbeta deltid eller heltid under juni-augusti. Du kommer att jobba hos en av Bambis assistansberättigade barn, unga vuxna eller vuxna och kommer få lång inskolning. Det är viktigt att du kan jobba enstaka pass redan under april/maj för att påbörja inskolningen. Vi ser gärna att du vill fortsätta som timvikarie vid behov efter sommaren.

Vem söker vi? 

Du, ska liksom vi, tycka att det är roligt att jobba som personlig assistent. Du ska ha ett genuint intresse för människan och vara nyfiken på att lära dig mer om huvudpersonen. Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll.

Tidigare erfarenhet som personligassistent är inte ett krav men ses som meriterande. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av flerfunktionsnedsättning; rörelsehinder, alternativ kommunikation, epilepsi och/eller sondmatning. 

Som sommarvikarie får du jobba när ordinarie assistenter har semester och alla arbetstider kan förekomma, dag, kväll, helg, natt (jour och vaken natt).

Ange i din ansökan vilka veckor du kan jobba under sommaren, vilka arbetstider du föredrar samt om du har möjlighet att fortsätta som timvikarie efter sommaren.

Individuell lönesättning. Timlön inkl semesterersättning. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och utbildning. 

Vi kallar till intervju löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag! 

Ansökan