Engagerad, glad avlösare sökes till 10 åring på Östermalm 15-25 timmar per månad

Hej!

Jag är en kille på 9 år som bor på Östermalm tillsammans med min familj. Vi söker nu en till avlösare som kan komplettera vår nuvarande. Vi söker någon som är tillgänglig sen eftermiddag eller vardagkvällar, men även någon helg ibland, ca 15-25 timmar per månad. Jag planerar även att åka till Järvsjö med min familj under sportlovet och då vore det roligt om du ville följa med, och jobba lite mer,


Vi söker dig som är en barnkär och engagerad som person, gärna med erfarenhet av epilepsi och funktionsvariationer. Jag har en ovanlig diagnos vilket medför ett behov av stöd och omsorg i min vardag vilket du behöver vara bekväm med. Du får gärna vara en öppen person med lätt till skratt och lite fart i benen, jag är själv en väldigt glad och social person.


Tanken är att vi tillsammans kommer ut i närområdet så min familj kan ägna sig åt annat ett tag. Jag är gärna ute och spanar på häftiga bilar eller bara tar en liten tur med bussen. Jag har också ett intresse för musik och youtube, för tillfället är favoriterna sjönsångare och pojkband. Det är ju självklart roligt om du också gillar musik så vi kanske kan utforska fler artister tillsammans.
 
Är du en aktiv person med nära till skratt och engagemang för barn? Välkommen med din ansökan!
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsvariation och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsvariationer. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan