Personlig assistent 70?90% till levnadsglad man i kollektiv på Södermalm


Vill du ha ett meningsfullt, varierat arbete där du ta ansvar och utvecklas? 
  
Jag är en man på 50 år som är född med CP-skada och utvecklingsstörning, jag är positiv för det mesta och väldigt social. 
  
Om du vill vara min assistent behöver du vara lyhörd inför mina behov samt initiativrik, eftersom jag kommunicerar med mina egna tecken krävs det att du har tålamod och sätter min vilja att kommunicera i fokus. 

Det är viktigt för mig att du har god svenska så vår kommunikation fungerar utmärkt. 
  
Jag behöver hjälp med allt i mitt liv, från att gå på jazzspelning, laga mat till att sköta min hygien och driva mitt liv framåt. Jag gillar när det är fart och fläkt, att umgås med min familj samt vänner.  Jag är nästan alltid glad och sugen på att träffa människor.

På sommaren åker jag gärna på resor och hittar på roliga dagsaktiviteter. 
  
Jag lever mitt liv med assistans dygnet runt. 
  
För att passa som min assistent bör du inte vara rädd eller obekväm i sociala sammanhang. Jag ser gärna att du som söker är en humoristisk person som också tycker om skoj och skratt. 

Vill du ha ett jobb där du är mina armar och ben men även min drivkraft så kan du vara den assistent som jag söker. 
  
Jag bor ihop med en vän på Södermalm och även han lever sitt liv med hjälp av sina assistenter, detta betyder att du precis som jag måste ha förmåga att samarbeta och visa hänsyn till hur vi båda vill bli bemötta samt leva vårt liv. 

Jag sätter stor vikt vid flexibilitet och anpassningsförmåga och personlig mognad. Gillar du musik och spelar instrument är det ett stort plus. 

Tjänsten innebär arbete kvällar, helger samt vardagar dagtid och då behöver jag assistans när jag är på Daglig Verksamhet.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade och lojala personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! Du får en engagerad arbetsgivare som erbjuder lång introduktion och stöd i yrkesrollen.

Låter det som du skulle kunna vara min framtida assistent så skicka in en ansökan!

Tjänsten:

Deltidstjänst (tjänstgöringsgrad 70-90%), varierande tider, fast schema, varannan helg.

Arbetstider: kl 08.00-16.00, kl 15.30-22.30, alt dubbelbemanning kl. 11-18. Natt: 22.15-08.15

Tillträde omgående!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan