Personliga assistenter 50 - 90% inom ett värdegrundsstyrt kooperativ


Vill du ha ett utvecklande och meningsfullt arbete? Arbeta som personlig assistent till unga vuxna med funktionsvariationer.
 
Bambi söker just nu personliga assistenter som vill arbeta 50?90% till flertalet tjänster. Det är varierande arbetstider på fasta scheman, dag, kväll, natt samt helg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans samt meriterande om du har vana av flerfunktionsvariationer. Du som person har en utpräglad ansvarskänsla, en förståelse över assistentrollen samt förmåga till inkänning av andras behov.  
 
Bambis målgrupp är individer med stora omsorgsbehov. Gå gärna in på vår hemsida och läsa mer om vår målgrupp, Bambi som kooperativ, samt vår värdegrund och historia.
 
Låter assistentyrket som något för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv för oss!
Specificera i din ansökan hur stor tjänstgöringsgrad du söker samt vilka tider du föredrar att arbeta. Utefter det försöker vi matcha dig med tillgängliga tjänster.
 
Tillträden efter överenskommelse.
 
Vi kommer löpande att kalla till intervjuer och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Som medarbetare på Bambi får du alltid en lång introduktion med erfarna personliga assistenter, utbildning, handledning och friskvårdsbidrag.
 
Individuell lönesättning. Månadslön eller timlön. Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Bambi har en skyldighet att kontrollera dig som erbjuds arbete med en minderårig mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta.

 
Vill du veta mer om tjänsten eller övriga frågor går det bra att kontakta Bambi på telefon 08-704 25 59
 

Ansökan