Meningsfullt extraarbete som personlig assistent till tjej på Södermalm


Börja jobba hos mig! 
Jag heter Anna och är uppvuxen på Södermalm där jag bor i en egen lägenhet, nära mina föräldrar och bröder.  

Många säger att mitt hjälpbehov är stort men de ser inte min potential, den är så mycket större. Jag drömmer om att flyga luftballong och resa utomlands. Inte bara det, mitt arbetsliv är helt fantastiskt efter att jag började förra året på Resursteamet i Västertorps dagliga verksamhet.   

Jag planerar att flytta hemifrån, äntligen, inom de närmaste åren och behöver ett team av assistenter med stor initiativkraft och som ser sitt arbete hos mig långsiktigt. Du får gärna vara dig själv, men också ha gott tålamod. Jag behöver stöd i varje minut och för dig som vågar och ser, ger jag järnet. Jag och min familj har ett stort musik- och konstintresse och om du också har det är det ett stort plus.  

Sök till mig om du vill utvecklas långsiktigt och ha en topparbetsgivare! Jag ser gärna att du i ditt personliga brev vänder dig till mig.

Tjänsten:
Personlig assistent som timanställd vid behov. Varierande arbetstider, dag (08.00-16.00), kväll (15.30-22.00), natt (21.30-08.30) och helg.

Tillträde under augusti eller enligt överenskommelse.

Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av epilepsi/kramper, sondmatning/PEG och/eller alternativ kommunikation. Vi erbjuder lång inskolning/bredvidgång. Dubbelassistans.

Välkommen med din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal Fremia-Kommunal. Individuell lönesättning.

Ansökan