Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt extraarbete som personlig assistent.

Vill du ha ett meningsfullt arbete som utvecklar dig som person? Jobba som personlig assistent med barn och vuxna med funktionsvariationer!


Bambi söker just nu personliga assistenter som vill arbeta extra vid behov med varierande arbetstider. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket, men det ses som meriterat om erfarenhet av flerfunktionsvariationer finns. Du som person ska ha en utpräglad ansvarskänsla, en förståelse för assistentrollen samt ha förmågan till inkänning av andras behov.


Låter assistentyrket som något för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv till oss!


Välkommen med din ansökan!Som medarbetare på Bambi får du alltid en lång introduktion med erfarna personliga assistenter, utbildning, handledning och friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om Bambi på www.bambi.se

Tillträde efter överenskommelse.

Vi kommer löpande att kalla till intervju och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.


Individuell lönesättning. Månadslön eller timlön. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Bambi har en skyldighet att kontrollera dig som erbjuds arbete med en minderårig mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta.

Vill du veta mer om tjänsten eller övriga frågor går det bra att kontakta Bambi på telefon 08-704 25 59

Ansökan