Personliga assistenter sökes till västerort

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Jag ska flytta hemifrån! 
 
Jobba hos mig! Jag är en glad kille på 20 år som bor i västerort, Stockholm.? 
 
Hej, jag heter Albin och tog studenten i somras. Det händer mycket spännande saker i mitt liv nu! Jag ska flytta hemifrån och jag ska börja på Daglig verksamhet. Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar, mina fyra yngre syskon och våra 2 Golden retriever, men i januari går flyttlasset. Jag har en väldigt spännande tid framför mig!  

 
På helgerna är jag ofta aktiv och hittar på roliga saker, jag älskar fart och fläkt och har ett stort sinne för humor. Mina fritidsintressen är bla musik, bad, museum, Lagunen och film. Jag gillar verkligen att bada, på vintern i Beckomberga simhall och på sommaren i havet. 

 
Jag har en kromosomavvikelse som har lett till att jag har flera funktionsvariationer, jag behöver mycket hjälp i alla situationer och där jag befinner mig såsom i mitt hem och på aktiviteter. Jag kan gå litegrann, men jag använder även rullstol. Jag har epilepsi, utvecklingsstörning och begränsad kommunikativ förmåga. Men jag är dock bestämd och visar tydligt vad jag vill. Ges jag tid så tycker jag om att upptäcka och är ganska klurig, men jag behöver hjälp och stöd för att upptäcka och lära mig.? 

 
Mina assistenter gör att jag kan utforska världen på mitt eget sätt och de är väldigt viktiga för mig. Jag är mycket social och gillar att träffa andra. Nu söker jag dig som vill arbeta i mitt fantastiska team och som vill lära känna mig och hjälpa mig i min vardag. Jag söker dig, tjej eller kille, som helst har erfarenhet av personer med funktionsvariationer. Du som söker är en fantasifull och kreativ person med gott tålamod. Tycker du liksom jag om musik är det ett stort plus.?? 
?? 
I mitt hem finns det två hundar, så du bör inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hundar. 

 
Mitt team med engagerade assistenter behöver kompletteras med Dig som kan jobba?kväll/natt/helg. 

 

Just nu finns det tre st lediga tjänster på ca 70-80%. Arbetstiderna är kvällstid kl. 16.00-22.00,?nattpass kl. 22.00-08.30 samt helger ca kl 08.30-17, alt kl 13-20.45.  

Tjänstgöringsgrad och schema kan anpassas efter önskemål.  

 
Se bilder på mig och mina vänner på www.bambi.se 

 

Ansökan