Personlig assistent sökes till 18-årig tjej i Hägersten deltid

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Sök jobb hos mig!

Jag är en 17-årig tjej som bor tillsammans med min familj vid Telefonplan (Hägersten). Jag tycker om att leva ett aktivt liv med shopping, utflykter, musik, fika, bad, ridning, disco mm och för att kunna göra det så behöver jag din hjälp. Eftersom jag går på gymnasiet så det är i skolan jag (vanligtvis) är på veckorna. Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar (bl a epilepsi), det innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov, lyft kan förekomma. 

Som personlig assistent hos mig behöver du vara positiv, initiativrik, ansvarsfull och flexibel. Bra om du har mycket humor då jag gillar att skämta och bli skämtad med. Du behöver också vara trygg i dig själv, ha ett stort engagemang och tycka att det är roligt att ta hand om unga med mycket speciella behov. 

Det är viktigt att du kan tolka mina signaler då jag använder andra sätt att kommunicera än att prata. Jag vill att du kan och förstår flytande svenska då kommunikation är ett viktigt arbetsredskap för mig. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då jag har en hund hemma. 

Arbete utförs i mitt hem, på mitt korttidsboende i Bromma och dagtid vardagar på min skola.

Tjänster - Ange i din ansökan vilken tjänst du söker.

Tjänst 1: ca 40-50% på fast schema, kvällar och en helg i månaden
Tjänst 2: timvikarie eller en fast kväll i veckan.

Arbetstiderna är ca 15.45-21.15 på vardagkvällar. 

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:
Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: KFO-Kommunal.

Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Omgående eller efter överenskommelse

Ansökan