Erfaren personlig assistent sökes till västerort

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Karin är en ung kvinna som söker en erfaren, driven personlig assistent! 

Karin har en flerfunktionsnedsättning som gör att hon sitter i rullstol, använder teckenkommunikation och behöver hjälp med allt i sin vardag, från att kliva upp på morgon och klä på sig till att ta initiativ och hitta på givande aktiviteter i sin vardag.
Karin bor tillsammans med sin tjejkompis i en lägenhet i Blackeberg som även hon har personlig assistans. Hon arbetar på en daglig verksamhet i veckorna. Hon arbetar mycket med rörelseträning och kommunikation. 

Du som söker denna tjänst bör vara flexibel, både i vad arbetet kräver av dig och att arbetsuppgifterna kan ändras efter Karins behov. Du ska ha en god förmåga att samarbeta med andra assistenter och vara lyhörd till Karins sätt att uttrycka sig, samt ha kunskaper och intresse i hushållssysslor så som matlagning, städning, och tvätt.  

Karin är en tjej med stor potential. Hon är en arbetsmyra och strävar efter att utvecklas och lära sig nya saker. Som hennes assistent måste du vara öppen för att konstant se henne med nya ögon och vara trygg i att hjälpa henne i hennes utveckling

Karin gillar att umgås, se på film, göra utflykter och baka. Hon har humor, lätt för skratt och tycker om trygghet. 

Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 

Erfarenhet av arbete som personlig assistent och TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation)är en merit men inget krav. 
  
Tjänsten: 
92% vikariat t o m november 2021, dagtid vardagar och en helg i månaden. Arbetstider kl  07.00.16.30, förutom 2 arbetspass i månaden kl 07-18. 

Rullande 4-veckors schema:
v.1: mån-fre
v.2: tors-sön
v.3 mån-tis
v.4 mån-fre

Arbetet utförs främst på Karins dagliga verksamhet i Bromma men även i hennes hem i Blackeberg.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Bambi erbjuder friskvård, handledning och kompetensutveckling.

Ansökan