Avlösare sökes till fantasifull 7-åring

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
Jag är vetgirig tjej som söker en barnkär avlösare för första gången. Tillsammans med min familj bor jag i Bredäng och vi är beviljade 10 timmar stöd per månad. Eftersom insatsen är ny för oss önskar vi att vår blivande avlösare är flexibel och att vi långsamt kommer igång. Till en början kommer vi inte använda alla timmar. Tanken är att vi främst träffas lite kortare pass under helger, men kanske någon tidig vardagseftermiddag ibland också, för att göra någon aktivitet i hem och närmiljö.

Då jag har en NPF diagnos är det viktigt att du är en lugn och mjuk person med tålamod samt förmågan att läsa av mina behov. Det är meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare och ett lågaffektivt bemötande. Du får gärna, precis som jag, vara busig och ha humor. Det bästa jag vet är mina gosedjur och jag älskar såklart riktiga djur också, jag gillar även att rita och pyssla. Utomhus är jag gärna aktiv och åka inlines är en av favoritaktiviteterna eller att besöka en rolig lekpark.

Är du en busig och lyhörd person? Välkommen med din ansökan!


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan