Löneadministratör till idéburen verksamhet

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Vill du göra skillnad för personer med funktionsnedsättningar och deras familj i en organisation som värdesätter sina medarbetare? Bambis vision ?Trygghet att våga? har på ett tydligt sätt präglat verksamheten sedan starten 1992. Verksamheten vilar på en värdegrund som du behöver gilla och bidra till. Bambi är ett brukarkooperativ där kvalitet alltid sätts i första rummet och verksamhetens vinst återinvesteras i organisationen.

Vi söker dig som är en strukturerad löneadministratör. Tjänsten innefattar administrationen av vår månatliga löneprocess, från registrering till utbetalning. Administration på vår ekonomiavdelning inkluderar även arbete kring ingående- och utgående fakturering, bokföring samt kontakt med myndigheter i olika ärenden.

Vi är idag 12 personer som arbetar på Bambis kansli. Vi arbetar alla nära varandra vilket innebär att den utlysta tjänsten även innefattar administrativa uppgifter som den övriga organisationen behöver stöd med. Det är oerhört viktigt att du är noggrann och prestigelös. Du har en förmåga att skapa goda relationer då din tjänst innehåller många nära kontakter med våra medarbetare och ibland våra huvudpersoner och deras anhöriga.
Vi jobbar alla med våra huvudpersoners bästa för ögonen vilket ger en gemensam plattform och som bidrar till en varm och familjär arbetsmiljö.

Du behöver ha en relevant utbildning alt. tillämpad erfarenhet. Meriterande är att du har erfarenhet av programmet Visma Lön & Administration, samt arbete inom personlig assistans.
Vi kommer att lägga till störst vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, provanställning 6mån tillämpas. Tillträde omgående. Tjänsten innefattar kontorstider med möjlighet till viss flexibilitet.
Intervjuer kommer att ske löpande tills tjänsten är tillsatt.

Om du blir nyfiken på hur vi jobbar i praktiken så går in på vår hemsida www.bambi.se för mer info om företaget eller kontakta vår VD Erik Hagberg tfn 073 340 51 43, alt. vår ekonom Therese Satola tfn 073 522 88 33.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljning av rekryteringstjänster.

Ansökan