Personliga assistenter sökes till 5-åring

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej!

Jag är en glad liten tjej på 5 år som söker en personlig assistent. Jag bor på Essingen med min mamma, pappa och mina tre syskon. Jag har flera funktionsnedsättningar, bl a rörelsehinder, epilepsi och en synnedsättning. Jag kan inte prata, men kan göra mig förstådd ändå om du lär dig att tolka mig.

Om du tycker om promenader, leka, busa och lyssna på musik, skulle vi kunna ha jättekul tillsammans. Jag vill gärna att du är lugn, empatisk och lyhörd, så att du kan förstå mina behov. Jag vill också att du har erfarenhet att arbeta med barn, men det viktigaste av allt är att vi trivs ihop och har en bra kemi.


För att passa som assistent till mig bör du kunna jobba främst helger, så att min mamma och pappa kan vara med mina syskon.


Tjänst (2st): Varannan helg, pass mellan ca 14-19

Välkommen med Din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön, lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning.

Ansökan