Tonåring i Vasastan söker skämtsam ledsagare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
Jag är en kille som snart fyller 14 år och som nu söker en ledsagare. Jag bor med mina föräldrar i Vasastan och är en aktiv person. Mina intressen är bland annat Karate och Parkour, aktiviteter jag nu vill ta mig till utan föräldrarna. Utöver fysiska aktiviteter gillar jag också att gå på bio, något jag hoppas vi kan göra ihop ibland.

Jag är beviljad 11h ledsagarservice och tanken är att vi träffas torsdagar ca 16:15 för att gå till styrketräningen och nån gång ibland bio eller något annat roligt. Kanske vi hittar någon annan aktivitet att göra ihop också? Då det är många ombyten ser vi helst manliga sökanden och att du har ett intresse för fysiska aktiviteter.

Som min ledsagare får du gärna ha humor också eftersom jag själv är en skojfrisk person, du får även vara lite coachande då jag behöver peppas lite ibland. Viktigt är att du är intresserad av att bygga en relation till mig och även kunna vara en social kontakt. Meriterade om du har erfarenhet av NPF diagnoser sedan tidigare.

Är du en humoristisk person som gillar att träna? Välkommen med din ansökan!
 
Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

  
Lön: 
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal. 
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde: 
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan