BrMi & MaMi

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej!
Vi är två bröder, på snart 8 respektive 11 år, som bor i Vasastan med vår mamma, syster och två katter. Vi söker nu en avlösare som vill spendera tid med oss. Gemensamt är vi beviljade 18h stöd och tanken är att man är med en av oss per tillfälle något varierande tider utefter behov samt överenskommelse.

Då vi har lite olika intressen söker vi dig som har ett brett intresse som spänner sig över våra respektive olikheter. En av oss gillar mer fart och fläkt, då får man gärna hänga med ut på fotbolls- eller bandyplanen för rörelse och skoj. Annars kanske det blir Bounce eller bakning, gärna med lite diskussioner kring övergången till tonåren eller favoritämnet rymden istället.

Som vår avlösare behöver du förmågan att bemöta våra olikheter, vara trygg i dig själv och gilla variation i ditt arbete. Vi har båda NPF diagnos och du får gärna ha erfarenhet av det sedan tidigare då man kan behöva ställa om sitt bemötande utefter våra personligheter.
 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 
Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.  

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan