18-årig tjej i Björkhagen söker ledsagare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej 

Jag är en glad och aktiv  tjej på 18 år som inte pratar så mycket och använder tecken som stöd, jag är väldigt kommunikativ men det kan ta lite tid.

Jag söker en ledsagare som kan göra saker med mig varannan helg ca 12 tim i månaden.

Kan du tecken som stöd så är det en fördel eller om du har ett intresse av att lära dig samt erf av att arbeta med människor med NPF diagnoser eller  tourettes.

Jag gillar att vara aktiv på helgen gärna ta långa promenader ute i naturen eller simmar, lyssna på musik samt ridning är även det saker som jag gillar att göra på helgen.

Jag söker en glad och aktiv person som ska gilla att röra på sig i naturen eller delar mina intressen, du bör vara inkänande samt lyhörd inför mina behov.

Delar du något av mina intressen och tycker min annons låter intressant är du varmt välkommen att söka.

Som ledsagare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. 
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan