Avlösare sökes till intelligent 7-åring i Vasastan

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare. Hej,
Jag är en intelligent kille med NPF diagnos som nu söker en avlösare som kan stödja mig i att bli mer självständig. Jag bor centralt i Vasastan med mina föräldrar och lillebror. Vi är beviljade 10 timmar avlösarservice per månad och tanken är att vi ska träffas under helger för att hitta på något roligt tillsammans medans min familj gör annat. Till en början kommer fokus vara på att vi lär känna varandra i hemmet och bygger upp en relation där vi är trygga med varandra.

Jag har ett väldigt brett intresse och är en vetgirig person, det hade varit trevlig om du som avlösare också är det. Om det är något jag gillar som du inte kan så lär jag gärna dig. Tillsammans kan vi göra allt från att se på en film och käka popcorn till att klättra och springa i en närbelägen park. Jag gillar även pyssla och konstruera saker, ibland kanske jag vill göra något experiment jag sett på Youtube för att sedan övergå till att spela schack eller tv-spel.
För mig är det viktigaste att personkemin stämmer oss emellan och du behöver inte ha någon erfarenhet. Tålamod är också viktigt då det kan ta lite tid för mig att bygga upp tillit för nya personer i min omgivning.


Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 


Lön: 
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal. 
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde: 
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ en tidigare (men inget måste).

Ansökan