Ledsagare sökes till 13-åring i Råcksta

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
Jag är en ung kille som är beviljad 4 timmar ledsagarservice per månad som nu söker en ledsagare som vill stödja mig i samband med aktiviteter. Främst vill jag att min ledsagare hänger med till badhuset. Jag tycker även om att cykla och tillsammans kanske vi även kan utforska fler aktiviteter utanför hemmet som kan vara roliga och intressanta.

Som min ledsagare är personkemin viktigast men det är positivt om du är pedagogiskt lagt och har ett coachande förhållningsätt eftersom jag behöver stöd i min vardag. Då jag enbart är beviljad några timmar stöd är det tänkt att vi träffas 1-2 vardagskvällar i månaden, alternativt under en helgdag i månaden.
 
Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar. 

Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.
Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.


Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 
Välkommen med din ansökan!

Ansökan