75% dagtid vardagar hos kvinna i Blackeberg

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Jag är en ung kvinna med flerfunktionsnedsättning som gör att jag behöver assistans med allt i min vardag, dag som natt. Jag arbetar dagtid på en daglig verksamhet. Jag bor tillsammans med en kompis i Blackeberg. Jag gillar att ha sällskap, lyssna på musik, ta hand om mitt hem och göra mindre utflykter. Jag vill ha en lugn och trygg assistent med stor ansvarskänsla.

Jag sitter i rullstol, använder många olika hjälpmedel och har inget tal, så jag kommunicerar mycket genom ansiktsuttryck och kroppsspråk. Jag behöver hjälp med att ta initiativ, att ta beslut, att få omvärlden förklarad för mig och hjälp med att vara delaktig utifrån de förutsättningar jag har, i allt jag ska göra.
 
Är du rätt person kommer du att älska arbetet som min assistent. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. Vi uppmuntrar dig som vill ta ansvar och som vill utvecklas att söka dig till oss på Bambi. 

Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Jag har behov av omfattande stöd kring min omvårdnad och ser gärna att du har erfarenhet av epilepsi, sondmatning och omvårdnad. Jag är beviljad dubbelassistans främst kvällar och helger och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för mitt inflytande och integritet i assistansen.

Dagtid vardagar så följer du med till min Dagliga Verksamhet.

För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. 

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!

Tjänsten:
75% fast rullande 4-veckorsschema, arbete främst dagtid vardagar mellan kl 08-16.15. Enstaka vardagkvällar förekommer. Två arbetspass udda veckor och fem arbetspass jämna veckor.

Lön:
Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: KFO-Kommunal.

Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Hur lång inskolning som behövs är helt upp till dig. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Omgående eller efter överenskommelse.

Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan