Timvikarie/sommarjobb hos Albin i Västerort

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Gillar du bad, musik och karuseller?

Jobba hos mig! Jag är en sprallig kille på 18 år som bor i västerort, Stockholm. 

Hej, jag heter Albin och är glad kille som går på gymnasiet i träningsskola. Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar, mina fyra yngre syskon och vår Golden retriver, men jag planerar att snart flytta hemifrån. Och nästa år tar jag studenten och då ska jag börja på Daglig Verksamhet. Jag har en spännande tid framför mig!
På helgerna är jag ofta aktiv och hittar på roliga saker, jag älskar fart och fläkt och har ett stort sinne för humor. Mina fritidsintressen är bla musik, film och bad.  Jag gillar verkligen att bada, på vintern i Beckomberga simhall och på sommaren i havet. Jag älskar Gröna Lund, jag har Guldkort så jag kan åka hur mycket jag vill hela sommaren, mina favoriter är Pop-Expressen, Kvasten, Katapulten och Blå Tåget.

Jag har en kromosomavvikelse som har lett till att jag har flera funktionsvariationer, jag behöver mycket hjälp i alla situationer och där jag befinner mig såsom i mitt hem och på aktiviteter. Jag kan gå litegrann, men jag använder även rullstol. Jag har epilepsi, utvecklingsstörning och begränsad kommunikativ förmåga. Men jag är dock bestämd och visar tydligt vad jag vill. Ges jag tid så tycker jag om att upptäcka och är ganska klurig, men jag behöver hjälp och stöd för att upptäcka och lära mig. 
Mina assistenter gör att jag kan utforska världen på mitt eget sätt och de är väldigt viktiga för mig. Jag är mycket social och gillar att träffa andra. Nu söker jag en personlig assistent som vill lära känna mig och hjälpa mig i min vardag. Jag söker dig, tjej eller kille, som helst har erfarenhet av personer med funktionsvariationer. Du som söker är en fantasifull och kreativ person med gott tålamod. Tycker du liksom jag om musik är det ett stort plus.  
  
I mitt hem finns det hund, så du bör inte vara pälsdjursallergisk eller rädd för hundar.

Mitt team med engagerade assistenter behöver kompletteras med en assistent som kan vara timvikarie och jobba vid behov och under sommaren. Arbetstiderna är 15.45-20.45 på vardagar,  och helger ca kl 08.30-17, alt kl 13-20.45. 

Se bilder på mig och mina vänner på www.bambi.se

Lön
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal

Introduktion
Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde
Snarast möjligt. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan